Muzuruk.4rumer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muzuruk.4rumer

muzuruk forum sitesi

PortalliAnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Lise Muzurukları :)

4 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Lise Muzurukları :) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ekim 19, 2007 5:28 pm

e_Rnc demiş ki:
okul turnuvaları fln diye bi başlık açcaktım ama vazgeçtim buraya yazsam daha iyi olcak herhalde bugün bizim sınıfın maçı vardı fenA larla(bu arada biz FENCYİZ)resssmenn yendik ve ilk kez tur atladık.ya maç başlar başlamaz penaltı verdik bi ama atamadılar sonra maçın ortalarında 1 gol attılar.tam böyle umutlar kesilecek cezasahasında birinin eline çarptı top ve bize penaltı verildi.vee maçın yıldızı(öö)kemal süper bir gol attı.sonda da penaltılara gitti ve yendik heleloy dance dance dance oleey oleey oleey yeah yeah yeah

11FENC 11 FENC LALALALALALALALALAAAA ONNNNBİRRRFENCEEEE ÖÖ Very Happy Cool naughty

resmen zök gibi sesim çıktı maçta herşeye bağırdım
bu arada biz hiç futbolda kazanamamıştık ama baskette finale kadar çıktık geçen sene ama g*t torci haksız yere onlara verilen faullerle kazandırdı kendi sınıfını ama biz hak ediyoduk şampiyonluğu basket maçlarında nası küfrediyodum ben herkes bana bakıyodu rezgonez
bugün de ne biçim her şeye bağırıp durdum bi kere bizim aleyhimize faul verdi ben de 'ne faulu be' diye zök gibi bağırdım tezerahurat filan da yoktu bütün sınıf duydu hadi svly yürü be filan dediler rezgonez
maçta nerdeyse bütün takım sakatlandı bizim zök gibi herkes topallaya topallaya yürüyodu inş salıya iyileşirler salı gene maçımız var resmen
U LALALA U LALALA U LALALA 11 FEN CCC !!
öö heleloy dance lol!
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Ekim 25, 2007 6:56 pm

bunu yazmaktan utanç duyuyorum ama A ları tutan Kayhan hoca maçı tekrar ettirdi ve biz dün yenildik vee hakkız yere.Golümüz sayılmadı,aptal bi gol yedik fln oysa 1-0 yeniyoduk.Sonradan çok moralimiz bozuldu. bluesad ve bugün A lar yarı final oynadı ve yendi yani finaldeler şimdi gönlümüz yine finalde Aları bekleyen fenB de.Hadi fenb yenin resmen hot-ice nin sınıfı tabi onları tutcaz oleey
http://www.muzuruk.4rumer.com
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Ekim 25, 2007 7:01 pm

heh bugün edb.hocası farkında olmadan sınıf listesinden aynı kişileri kaldırıp değerlendirme sorularını onlara soruyor.Serkan da çok kalkmıştı.Artık kalkmam diye dinlemiyodu zaten sınıfın çoğu dinlemiyodu.Biz sayısal öğrcisiyiz dersin başından sonuna kadar ders işliyo adam.Neyse serkanın yanında da kemal oturuyo.Hoca listeye baktı ve serkan dedi.Serkan da ayağa kalkarken kemale baktı ve 'yine başlıyoruz'dedi.tabi sadece benle svl duydu.biz gülmekten geberdik.Sonra hoca bu iki parçanın farkı ne parçalar ne anlatıyo gibi bi soru sordu.Serkan da 'çok şey anlatıyo hocam' dedi laught3 hoca da tamam da ne anlatıyo dedi 'bisürü şey'dedi.laught3 sonra saliha ordan kopya verdi 'özgürlük,eşitlik fln hocam'dedi.Allam öldük ya laught3 bluehappy
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ekim 26, 2007 4:54 pm

e_Rnc demiş ki:
heh bugün edb.hocası farkında olmadan sınıf listesinden aynı kişileri kaldırıp değerlendirme sorularını onlara soruyor.Serkan da çok kalkmıştı.Artık kalkmam diye dinlemiyodu zaten sınıfın çoğu dinlemiyodu.Biz sayısal öğrcisiyiz dersin başından sonuna kadar ders işliyo adam.Neyse serkanın yanında da kemal oturuyo.Hoca listeye baktı ve serkan dedi.Serkan da ayağa kalkarken kemale baktı ve 'yine başlıyoruz'dedi.tabi sadece benle svl duydu.biz gülmekten geberdik.Sonra hoca bu iki parçanın farkı ne parçalar ne anlatıyo gibi bi soru sordu.Serkan da 'çok şey anlatıyo hocam' dedi laught3 hoca da tamam da ne anlatıyo dedi 'bisürü şey'dedi.laught3 sonra saliha ordan kopya verdi 'özgürlük,eşitlik fln hocam'dedi.Allam öldük ya laught3 bluehappy

ressmen yemekten ölcem serkanı ya açıldı resmen öldürcek bizi
ana galatasaryın uefa kupası maçı vardı işte sabahtan bu maçla ilgili konuşuyolardı bizim erkekler işte serkan da ; iyi haber hakan şükür yok kötü haber lincon yok dedi bi de onun deyişini duysanız koptuk laught3 aaaa
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ekim 26, 2007 5:53 pm

e_Rnc demiş ki:
bunu yazmaktan utanç duyuyorum ama A ları tutan Kayhan hoca maçı tekrar ettirdi ve biz dün yenildik vee hakkız yere.Golümüz sayılmadı,aptal bi gol yedik fln oysa 1-0 yeniyoduk.Sonradan çok moralimiz bozuldu. bluesad ve bugün A lar yarı final oynadı ve yendi yani finaldeler şimdi gönlümüz yine finalde Aları bekleyen fenB de.Hadi fenb yenin resmen hot-ice nin sınıfı tabi onları tutcaz oleey

ressmen hak yerini buldu bugünkü final maçında Fen B ler Fen A ları yendi 2-0 maçın sonunda Bler gazoz sıktılar şampanya gibi aşşırı güzeldi resmen nöbetçi de Alardanmış bizim sınıfa girince maç tekrarlanmıcak mı ya Fen A lar yenene kadar tekrarlanması gerek... süleyman 2 gol attığını sandı ama atamadı maç tekrarı... 2 tane Aların penaltısını vermedi hakem maç tekrarı gibi zeka işi ve sitemimizi belli edici espriler yapıldı bizim sınıfta ressmen hakkımızı yediler ya belki biz çıkcaktık finale hadi en azından 1 maç kazanmış olcaktık futbolda movearound movearound

En son SvLy tarafından C.tesi Nis. 26, 2008 10:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Mart 25, 2008 7:48 pm

Resmen sınıfcanak çamlığa yürüyüşe gittik bazıları (e_rnc) abuk gubuk nedenlerden dolayı gelmedi ben tek nefer olarak sınıfla gittim ö o gün hiç kahkaha atmadım ama eğlendim değişik güzel bi gün oldu bacaklarım hâlâ ağrıyo ama değdi temiz hava spor müzik muabbet yemek... Keşke bazı geriler de lütfetseydi bounce kayhan hocayı da yemekten öldümm o götürdü bizi bedenci işte adam salıncak falan bindi piknik masasındaki yatışına da geberdim dağa çıkarkenki muabbetini de yedim sesi gel beni dinle sesi resmen. okula geldiğimizde öğle arasıydı sınıftaki tipimize ölüyom herkesin ayakları masalarda bitâp bi hâlde Very Happy felsefeciyi de çok sevdim haklı olarak ilk ders ders işledi ama 2. saat aşağıya indirdi bi de kola ısmarladı sinan gitar çaldı şarkı söylediler fotoğraf çekindik bol bol güzel gündü birilerinin yokluğuna rağmen... tekrarlarını hep beraber yaşamak umuduyla heleloy blush cheers
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Mayıs 02, 2008 7:59 pm

Very Happy Very Happy Very Happy resmenn biocuya yakalandım ya.kopi hazırladıydım sol koluma koydum sora soruları yaptım yaptım hiç çekmedim kopya sora kolum rahtsız oldu ileri iterken yakalandım ya salakkk gibii hocaa kolumu karıştırdı resmen tüm kağıtları aldı cephane gibisin dedi bana Very Happy 8 soru yaptıydım kırmızı kalemle işaretledi onları rezalet ya sora hocayla konuştum işte bakalım ne olcak blink sad5
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 7:19 pm

ne güzel günlerdi be hergün beraberdik ve her günün tadını çıkarıp eğlenmeyi bildik beraber olunca üzüntünün de tadı çok kötü gelmiyodu sanki...
fifti sentler, kolbastılar, espriler, muzurluklar, eğlenceler hepsi çok güzeldi...
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 12:21 pm

güzellikleriyle ,iğrençlikleriyle ,kardeşliğiyle,sevdiğimle ,sevmediğimle sonuçta dopdolu bi lise hayatı yaşadım.herkese teşekkürler cat
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 2:10 pm

e_Rnc demiş ki:
güzellikleriyle ,iğrençlikleriyle ,kardeşliğiyle,sevdiğimle ,sevmediğimle sonuçta dopdolu bi lise hayatı yaşadım.herkese teşekkürler cat

anumm +sonsuz +sen öa

Lise Muzurukları :)
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Hangi Lise?