Muzuruk.4rumer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muzuruk.4rumer

muzuruk forum sitesi

PortalliAnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Lise Muzurukları :)

4 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Lise Muzurukları :) Empty
MesajKonu: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 4:44 pm

Lisede olan komik anılar, konuşmalar, espriler ve şakalar vs... hepsi buraya oleey
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 5:19 pm

hmmm. bikere okuldan kaçcaktık.Perşembe günüydü ve hava kapalıydı.Zar zor çıktık 3 ümüz sonra paramız olmadığı için yürüyerek çınara incektik.Yolun ortasında birr yağmurr bastırdıı şarıll şurul bi telefon klübesine tıkıştık sonra biraz duruldu yağmurda yürüyelim diye çıktık sonra gene bi bastırdıı saklancak yer de yok.bi bakkala girdik bakkalın karısı bize bi defolun demediği kaldı çıktık bizde okula geri döndük sırıksıklam.Tam bi felaketti yaa hitwall hitwall hitwall
http://www.muzuruk.4rumer.com
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 5:28 pm

her zamanki gibi kimsenin bişey bilmeden sadece kopya hazırlayıp gayet kendinden emin bi şeklide girdiği bi edebiyat yazılsında canımız yasemin hocamız bu sene maalesef bize girmiyo aradaşın mp3ünü almıştı o onu dinliyodu biz de bağıra çağıra kopya çekiyoduk sora sınıfta çok gürültü olunca yasemin hoca kulaklığını çıkardı yavrummmm biraz sessiz olun! müziğimi duyamıyorum dedi tekrar geri taktı kulaklığını green
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 5:33 pm

gene bi edebiyat yazılısında bu sefer testti yazılı yasemin hocamız mp3 dinlemiyodu ama biz gayet rahat kopya çekiyoduk birbirmizle konuşa konuşa tartışa tartışa yaptık soruları bazen hocaya soruyoduk o da direk cevaplıyıveriyodu sağolsun kuzumla kağıdı verdikten sora 2 sorunun değiştiğini sölediler ben de gittim bi güzel hocam bi dakka dedim ikimizin de kâğıdını aldım değiştirdik geri verdik green yaklaşık 8-10 kşiyle cevaplarımız aynıydı green
ah yasemin hocam ya niye bıraktınız bizi sad3
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 5:34 pm

Very Happy zociwle bütün coğrafya derslerinde gülmekten ölüyoduk .Bikere hoca sınıfa girince daha iyi dersler demeden cns senn oraya geçç diyerekten bizi ayırmıştı laught3
Zo&ciw
Admin
Admin
Zo&ciw

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 5:40 pm

e_Rnc demiş ki:
Very Happy zociwle bütün coğrafya derslerinde gülmekten ölüyoduk .Bikere hoca sınıfa girince daha iyi dersler demeden cns senn oraya geçç diyerekten bizi ayırmıştı laught3
heleloy
http://cemadrianfun.4rumer.net
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 6:13 pm

ana bi kere zo&ciw okul nöbetçisiydi bizim de ders ingilizceydi hoca fotokopi çektiriyomuş kenan abiye vermişmiş dersteyken nöbetçi olarak fotokopileri cns geticek tabi o da koskaca 2 kat çıkmış elinde fotokopiyle ama kendine almamış sınıfa girince bana dedi svl bana alıver diye hoca da tam cns giderken dedi kızım sen kendine aldın mı dedi o da sevilay bana alcak hocam dedi hoca da kızdı kızım alsana kendi şeyini allahım yarabbim dedi
laught3 laught3 laught3 laught3 laught3
ana ne güzel günlerdi sütlaçcanımızla ööö
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimePerş. Eyl. 20, 2007 3:05 pm

hehe ilk sene okulun son günleriydi artık kimse gelmiyodu okula.bizim sınıfta da 4-5 kişi vardı.dersler boş tabi hoca defteri imzalayıp gidiyodu.biz(zociw,svly,ben)kalan arklarla kağıt fırlatıyoduk sonra bu su savaşına döndü.erkek arklar sınıf kapısının dışına çıkmıştı cns de kapıyı kapattı geriden tuttu girmesinler diye ..sonra kapıyı açtı ve bakmadan koridora su attı.sonra bi da açtı suyu boşalttı.sonra dışardan hocanın sesi geldi.meğer hoca gelmiş dışarıda kapıyı zorlayan oymuş ve hocayı ıslatmışş cns...hoca bize bi kızdı.sonra bütün sıraları çamaşır suyuyla tekrar tekrar sildirdi hitwall laught3 laught3 laught3
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeCuma Eyl. 21, 2007 2:24 pm

e_Rnc demiş ki:
hehe ilk sene okulun son günleriydi artık kimse gelmiyodu okula.bizim sınıfta da 4-5 kişi vardı.dersler boş tabi hoca defteri imzalayıp gidiyodu.biz(zociw,svly,ben)kalan arklarla kağıt fırlatıyoduk sonra bu su savaşına döndü.erkek arklar sınıf kapısının dışına çıkmıştı cns de kapıyı kapattı geriden tuttu girmesinler diye ..sonra kapıyı açtı ve bakmadan koridora su attı.sonra bi da açtı suyu boşalttı.sonra dışardan hocanın sesi geldi.meğer hoca gelmiş dışarıda kapıyı zorlayan oymuş ve hocayı ıslatmışş cns...hoca bize bi kızdı.sonra bütün sıraları çamaşır suyuyla tekrar tekrar sildirdi hitwall laught3 laught3 laught3

ana ya ölcem çok güzeldi resmen o gün amma eğlendiydik laught3 laught3 laught3
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeSalı Eyl. 25, 2007 4:06 pm

bugünkü kadar rezgonezliğimi görmedim öö.resmen yangın merdivenlerinden iniyoduk.Ben de ayakkabımda bugün çok kaygan demiştim.İnerken şak şuk şak şuk düştüm yani rezillikkk.ben durmaya çalışıyom hala düşüyom ya ölcem merdivenin sonuna kadar düştüm hitwallgreen green green green arkadakinler güldü tabi.green sonra ökesek gibi gülme krizi tuttu beni belim fena ağrıdı ama gülmekten onu unuttum laught3 laught3
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeSalı Eyl. 25, 2007 5:44 pm

ana ölcem ya kızım şok şok şok ööööö laught3
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 5:43 pm

bugün elini sıkanlı bi rezgonezlik vardı ammaaa neyse naughty naughty naughty
Zo&ciw
Admin
Admin
Zo&ciw

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 6:34 pm

ne güzel anılarımız olmuş..canlarım benim sad5
http://cemadrianfun.4rumer.net
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 1:54 pm

Zo&ciw demiş ki:
ne güzel anılarımız olmuş..canlarım benim sad5

wub
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 2:05 pm

resmen çarşamba benim doğum günümdü (hatırlayan herkese ve canlarıma tekrardan teşekkürler wub ) matematik dersinde hoca zök diye beni tahtaya soru çözmeye kaldırdı herkes de doğum günü çocuğu falan dedi iyi ki doğdun şarkıcığını öö sölüyolardı hoca susturdu bu arada önceki tenefüste ıspanak mı getirmişler hoca da görmüş sevilay'a ıspanak mı aldınız dedi öö sora bi ara kalemimi düşürdümdü tam da sıranın yanına düşmüş alıyım diye sırayı ittirdim aldım kalemi koydum sıranın üzerine sora sırayı çekerkene tam da sessizlikte zorrrrr diye ses çıktı hoca da tahtada soru yazıyodu bu sesi duyunca zört diye döndü bana baktı ben de şaşırdım bi kaldım böle pardon hocaam dedim rezzzzzzossssferlik resmen hocanın bakışına... hot-_-ice'ların dersi de bedendi işte dersin ilerleyen vakitlerinde aşağıdan zökenek gibi hatçe İYİ Kİ DOĞDUN SEVİLAYYY diye bağırdı sınıf da tam sessizdi herkes duydu ama tam anlamadılar aynı derste 3 kere rezzzomtrak oldumm rendeer dance green Suspect
ama bu doğum günüm hayatımda geçirdiğim en güzel doğum günüydü tekrar teşekkürler canlarım... wub
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 5:27 pm

e_Rnc demiş ki:

rezzzgonezzzz laught3 laught3
bugün hiç görmedik ama worried2
onun yerine torcana rezosfer olup durduk hitwall
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 5:37 pm

resmen bizim servisi sevmekten ölcem. Yeni bi çöm çocuk geldi ama servisleri ayarlayan şöför başka yere gönderiyo bunu bu çöm çocuk da bizim servisçiyle konuştu -ben bunla geliyim bi yere çömerim polis falan görmez dedi yazık pek sevmiş bizim servisi green
yolda giderken bi yerlerde kazı çalışmaları vardı birilerini bırakmak için döne dolaşa gittik onlar indikten sora engin abi bi baktı önümüzde bölee bi çukur gibi bişey var araba geçemicek hadee geri dönüyoz bizim geldiğimiz yerden de başka bi araba çıktı servistekinler nereye gidiyon sen allam ya falan dediler birisi de bakalım napcak geçcek mi falan dedi engin abi dur izliyelim dediler bi güzel bütün servis o arabayı izledik adam yazık gitti gitti çukurun oraya gelince durdu biz servisçenek koptuk zaten laught3 laught3 laught3 laught3 laught3
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 6:40 pm

SvL-L demiş ki:
resmen bizim servisi sevmekten ölcem. Yeni bi çöm çocuk geldi ama servisleri ayarlayan şöför başka yere gönderiyo bunu bu çöm çocuk da bizim servisçiyle konuştu -ben bunla geliyim bi yere çömerim polis falan görmez dedi yazık pek sevmiş bizim servisi green
yolda giderken bi yerlerde kazı çalışmaları vardı birilerini bırakmak için döne dolaşa gittik onlar indikten sora engin abi bi baktı önümüzde bölee bi çukur gibi bişey var araba geçemicek hadee geri dönüyoz bizim geldiğimiz yerden de başka bi araba çıktı servistekinler nereye gidiyon sen allam ya falan dediler birisi de bakalım napcak geçcek mi falan dedi engin abi dur izliyelim dediler bi güzel bütün servis o arabayı izledik adam yazık gitti gitti çukurun oraya gelince durdu biz servisçenek koptuk zaten laught3 laught3 laught3 laught3 laught3

anaa yerim o çömü ya laught3 laught3 laught3 laught3 laught3
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 6:41 pm

SvL-L demiş ki:
e_Rnc demiş ki:

gittt kızımmm yaa o torcanııı elimee geçiriyim tenhadan kıstırcam öö bluehmm hitwall
MorblacKK
moderatör
moderatör
MorblacKK

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 4:59 pm

e_Rnc demiş ki:
SvL-L demiş ki:
e_Rnc demiş ki:

gittt kızımmm yaa o torcanııı elimee geçiriyim tenhadan kıstırcam öö bluehmm hitwall

erinçç noluo bee bis seni tek döwüşee göndermeyiss bendeee geliom tehda sıkıştıralım onu döweriss lol!
http://cid-a210c70b70f6628b.spaces.live.com/
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimePaz Eyl. 30, 2007 11:43 am

tmm cnm resmen ağzını burnunu dağıtırık ööö neyse

9. sınıfta yine bir edb yazılısında. green cns arkamda oturuyodu tekli sıralardaydık test salonunda.Sonra cns beni çağırıyodu ısrarla green ama hoca bana bakıyodu o sırada ben de 1 dk diyodum sonra o halaa ısrarla çağırıyodu ben de malanak gibi bişi diyemiyodum blink sonra dayanamadı sınav kağıdımı zökkk diye çekip aldı.Teneke kalem kutum vardı.Onu da zartt yere düşürdü.Hoca baktı önümde kağıt yok resmen green sonra yere eğildim ben kalem kutumu aşağı alıyomuş gibi bi baktım cns de panikten kağıdı yere fırlatmış.Gülmemi zor tuttum aşırı kağıdımı da kalem kutumu da aldım.Hoca nasıl bişi dmedi bilmiyom.Ölük resmen
green green green laught3 laught3 laught3
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeC.tesi Ekim 06, 2007 6:56 pm

resmen 05/10/07'de yani dün bütün sınıfcak iftar yemeğine gittik 2 kişi gelmedi ama nese sad3 işte tıka basa yemek yedikten sora alankoyla el sıkışıp ayrıldık öö sora çipaya gittik orda armutlara oturup tavla felan oynadık bizim sınıfta bile sigara içenlerin olduğunu örendik ve yıkıldk bluesad geğirenleri de gördükten sora torcandan ayrılıp biraz 3 kız başımıza gezdik resmen bizim sınıfla bile de olsa güzel bi gece geçirdik aaaa bluesaint
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimePerş. Ekim 11, 2007 2:55 pm

bugün ouz sinan oktay aydn fln birbirlerine svlin silgisini atıyolardı.ouz bi uçta oturuyodu sinan da ayakta ve ona arkasını dönüktü.sonra ouz silgiyi sinanın poposuna atıyodu sonra silgi yere düşüyodu ve her seferinde ben kapıp
aydına atıyodum aydın da ouza veriyodu ouz da hep sinanın poposuna atıyodu.sonra sinan poposuna korumak için edb. kitabını aldı poposuna siper yaptı.kitabın arkasında da trafik lambası resmi vardı.ouz da bunu görünce hayrola sinan giren çıkan belli değil herhalde trafik lambası koymuşsun dedi. ben orda koptum resmen laught3 laught3 laught3
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeCuma Ekim 12, 2007 5:38 pm

e_Rnc demiş ki:
bugün ouz sinan oktay aydn fln birbirlerine svlin silgisini atıyolardı.ouz bi uçta oturuyodu sinan da ayakta ve ona arkasını dönüktü.sonra ouz silgiyi sinanın poposuna atıyodu sonra silgi yere düşüyodu ve her seferinde ben kapıp
aydına atıyodum aydın da ouza veriyodu ouz da hep sinanın poposuna atıyodu.sonra sinan poposuna korumak için edb. kitabını aldı poposuna siper yaptı.kitabın arkasında da trafik lambası resmi vardı.ouz da bunu görünce hayrola sinan giren çıkan belli değil herhalde trafik lambası koymuşsun dedi. ben orda koptum resmen laught3 laught3 laught3

laught3 laught3 laught3 laught3 laught3 laught3 laught3 laught3
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Lise Muzurukları :)   Lise Muzurukları :) Icon_minitimeCuma Ekim 19, 2007 2:17 pm

okul turnuvaları fln diye bi başlık açcaktım ama vazgeçtim buraya yazsam daha iyi olcak herhalde bugün bizim sınıfın maçı vardı fenA larla(bu arada biz FENCYİZ)resssmenn yendik ve ilk kez tur atladık.ya maç başlar başlamaz penaltı verdik bi ama atamadılar sonra maçın ortalarında 1 gol attılar.tam böyle umutlar kesilecek cezasahasında birinin eline çarptı top ve bize penaltı verildi.vee maçın yıldızı(öö)kemal süper bir gol attı.sonda da penaltılara gitti ve yendik heleloy dance dance dance oleey oleey oleey yeah yeah yeah

11FENC 11 FENC LALALALALALALALALAAAA ONNNNBİRRRFENCEEEE ÖÖ Very Happy Cool naughty

Lise Muzurukları :)
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Hangi Lise?