Muzuruk.4rumer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muzuruk.4rumer

muzuruk forum sitesi

PortalliAnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rüyanda ne gördün

3 posters
YazarMesaj
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimeCuma Eyl. 14, 2007 8:41 pm

evt rüyalarımızı,kabuslarımızı paylaşalım hatta yorumlayalım pirat Very Happy afro
http://www.muzuruk.4rumer.com
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Geri: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimeC.tesi Eyl. 15, 2007 3:49 pm

resmen krştlara gidiyoduk haticyle sonra htc eve çıktı ben aşada kaldım.Aşada depo gibi bi yere girdim küçük çocuklar vardı.Sonra kapıdan içeri tarkan girdi çocuklar onun elini sıktı sonra ben gittim sıktım.BiR de yokuş yukarı çıkarken terliğimi krşt taşıyodu bile bile elinden çamura düşürdü terliğimi.BiR kadın da buna dalga geçti ben de gittim bunu pabucunu ökezek gibi çamura buladım

dahası vardı ama resmen yazamıcam bunaltı Suspect
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Geri: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 8:05 pm

ölcem rüyana resmen yorumlucam ööö
tarkanı çok seviyosun bu bilinçaltına yerleşmiş ondan böle gidip tamahlı tamahlı onun elini sıkıyon ööööööö küçük çocuklar da ne kadarsa tarkana olan sevgin de o kadar öööööö sora krştn terliğini taşıması senin bi aralar birilerine kendi işlerini yaptırtmışsın kimse bu şahsiyet rüyana krşt olarak girmiş öööööööö sora senin onun terliğini çamura bulaman sonunda o işlerini yapan kişinin işleri yarım yamalak yapması sonucu sen kızmışın sora gitmişin onun bi işinin bozmuşun yani sen de onun terliğini çamura bulamışın bu da senin ne kadar hırslı olduğunu gösteriyo öööööööööööööööööööö green green green
kusmuk gibi ööö oldu ööööö neyse heleloy
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Geri: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimePerş. Eyl. 20, 2007 3:25 pm

sürekli öölerinden bişi anlamadım ya neyse,yooo ben tarkanı çok sevmem ama uzun zamandır görmüyodum.rüyayı görmeden bikaç gün önce tv izlemiştim orda gördüm ordan yerleşti herhalde,yorumladığın için teşekkürlerr ditt unsure heleloy laught3
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Geri: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimeCuma Eyl. 21, 2007 3:40 pm

kızım sen de anlamazsan sağır dilsiz topal kel felçli yatalak kanserli tetenozlu ve veremli devriye bacı ne anlasın öööööö green bişi deil kuzum sen yaz ben uydururum naughty
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Geri: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 12:05 pm

bugün rüyamda haşük evleniyodu ama istediği gelinliği alamamış gelinlik te düğün salonunun orda iğrenç bişey blink sonra üzülüyo bu çok alamadım diye.annemle biz oturuyoz annem cebine bi bakıyo 2 tane 5 lik çıkarıyor.buldum alabiliriz diyo koş evden 20 milyonu al diyo. ben koşarken silahlı adamlar fln geliyor.herkese ateş ediyolar.ben kıl payı kurtuluyom.koşuyom böle eve doğru önden de bisürü insan geliyor.öyle bişi scratch scratch scratch
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Geri: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 3:09 pm

anaa rüyamdaa varmsındaki tuğçeyi gördüm bi de evreni(mode xl)bunların arasında delikli delikli duvarımsı bişi vardı bu kız yalakalık yapıyodu -evrenciğimmm hazır ordayken şu pembe kalemi verirmisin didi.evren de aldı tam vercekken koştum aldım kalemi elinden ben verdim kıza rezgomer böle aşırı kıskanıyodum evreni green
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Geri: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimePaz Haz. 15, 2008 11:35 pm

kuzenim cerenle sinemaya gidiyoduk ama giremedik sinemaya ne olduysa sora merdivenden inerken norveçe slm veriyodum ööö green
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Geri: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimePaz Ağus. 16, 2009 12:25 am

laught3 laught3 anummmm ölcem rüyalarıan ben daha saçma sapan örüyom ve çoğu zaman hatırlamıyom ama dün 24 dizisinden bişeyler gördüm ne alakaysa heleloy
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Geri: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimePaz Ağus. 16, 2009 12:14 pm

ayyyyyyyyyyyyyyyyy bu gece ömrümde ilk kez bu kadar yakın ve güzel aşkımı gördüm rüyamda. Tüm dünya duysun öa lol!
aslında başlarında da bişeyler gördüm hatırlıyom hatta ama gereksiz şeylerle vakit geçiremicem şimdi.Önemli kısma gelem: muse konser sahnesi gibi bi yerde çalıyo ama seyirci yok çalışma yapıolar gibi bişey ama baya ciddi bi iş öa.Ben kulisten sahneye doru geliyorum Dom gelmiş orgun başına doğaçlama çalıyo abuk gubuk anummm. Sora ben geliyom sen git baterinin başına diyom wacko Very Happy o da geçiyo ama şarkıda bateri yok galiba çalmıo yayılmış Matte falan bakıyo sarhoş gibi biraz. Ben geçiyom orgun başına biraz basıyom rastgele tuşlara amaan diyom çalmıyım diye düşünüyom sora Dom birden yanımda bitiyo koluma giriyo gibi bişey oluyo teninin sıcaklığını hissediyorum. ben onun yüzüne hiç bakmıyorum kalbimin çarpmasını hissediyorum heyecanımdan ölcem bayılcam nabızma bile bakıyom kendim hissediyorum hıphızlı nabzım yani o derece gerçek gibi ölcemmmmmmmmmmmmm bluesaint bluesaint bluesaint bluelove blush blush wub wub wub
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Geri: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimePaz Ağus. 16, 2009 1:42 pm

anaaaaaa ölcemmm kardeşimmmm.geleceği görmüşsünnn
stella_ovunc

stella_ovunc

Rüyanda ne gördün Empty
MesajKonu: Geri: Rüyanda ne gördün   Rüyanda ne gördün Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 6:02 pm

anaaaaa bende bi bikere rüyamda ablam mattle evlenmiş yeğenlerimi kucağıma almışım bi erkek ibi kız adlarını hatırlamıyom ama erkek olan accccaaaaayiiipp matte benziyodu yaa resssmenn ikiziydi kız da ela gözlü kıvırcık saçlı şirin çok tatlı bişiydi (bu arada ablamı tarif ettiğimi anladım) ama o kadar güzel bi rüya görceğimi aklımdan bile geçirmezdim aaaa

Rüyanda ne gördün
1 sayfadaki 1 sayfası