Muzuruk.4rumer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muzuruk.4rumer

muzuruk forum sitesi

PortalliAnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Neden kitap okumuyoruz?

4 posters
YazarMesaj
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Neden kitap okumuyoruz? Empty
MesajKonu: Neden kitap okumuyoruz?   Neden kitap okumuyoruz? Icon_minitimeÇarş. Eyl. 05, 2007 5:25 pm

çoğu vaktinin olmadığını söyler belki de öyle bi de en son okuduğum kitap 1. sınıfta alican serileridir diye hava atılmaya çalışılır.(nesi havaysa)bence çok saçma sanki kitap okumak olağandışı bir şey.şahsen ben derslerden vakit buldukça okumaya çalışıyorum,üşengeçlik yok kitap okumalıyız ve okutmalıyız blink green green
http://www.muzuruk.4rumer.com
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Neden kitap okumuyoruz?   Neden kitap okumuyoruz? Icon_minitimeCuma Eyl. 14, 2007 10:47 pm

Haklısın walla kuzum kitap okuyalım okumayanları okutalım öööööö
Bi kere deniz kenarındayken kitap okuyodum ama çok güzeldi kitap bırakamıyodum herkes bana bakıyodu bön bön napıyo bu kız diye niye bunu anlatıyosam neyse özetle kitap okumak güzeldir kitaplar arkadaş gibidir öööö geek
hot-_-ice

hot-_-ice

MesajKonu: Geri: Neden kitap okumuyoruz?   Neden kitap okumuyoruz? Icon_minitimeSalı Eyl. 25, 2007 9:21 pm

coffe bence kitap okumak herkeze zor geldiği için okunmuyo ama aslında günlük hayatta yaptığımız çoğu şeyden daha basit ve yaptığımız diğer saçma şeyler gibi değil en azından insana bişeyler katıyo insanların bunu anlamaları için neyi beklediklerini hala anlayamıyorum.... :affraid: Question
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Neden kitap okumuyoruz?   Neden kitap okumuyoruz? Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 2:21 pm

hot-_-ice demiş ki:
coffe bence kitap okumak herkeze zor geldiği için okunmuyo ama aslında günlük hayatta yaptığımız çoğu şeyden daha basit ve yaptığımız diğer saçma şeyler gibi değil en azından insana bişeyler katıyo insanların bunu anlamaları için neyi beklediklerini hala anlayamıyorum.... :affraid: Question

oo canım çoşmuşun edebiyat yapmışsın afferin öö bluelove bence de katılıyorum her kelimesine Suspect
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

MesajKonu: Geri: Neden kitap okumuyoruz?   Neden kitap okumuyoruz? Icon_minitimePaz Eyl. 30, 2007 11:46 am

hot-_-ice demiş ki:

+15432 green
http://www.muzuruk.4rumer.com
nana!?

nana!?

MesajKonu: Geri: Neden kitap okumuyoruz?   Neden kitap okumuyoruz? Icon_minitimeCuma Kas. 16, 2007 8:03 pm

hepinize katılıyorum +548478 Very Happy
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

MesajKonu: Geri: Neden kitap okumuyoruz?   Neden kitap okumuyoruz? Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 6:30 pm

bazen de bi kitaba başlıyon aşırı sıkıyo sarmıyo insanı ondan sonra da kitap okuyasın gelmiyo ben mesela şu aralar pek okumuyom bi kitap sıktı bitirmem de lazım ama nafile öag ayrıca vaktim de bol olduğundan çok canım istemiyo heralde okul vakti okucam diye ölürdüm öa ama şu an şahlandı okuma isteğim tutmayın beni adostlar lililili öaghhh

Neden kitap okumuyoruz?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Neden Ben!!?
» Kitap tavsiyeleri
» Bana kitap al