| Fenerbahçe | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
e_Rnc super moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Ekim 27, 2007 12:17 pm | |
| FENERLİ isen KONUŞ ibret alsınlar,CİMBOMLU isen SUS adam sansınlar öö | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Ekim 27, 2007 11:10 pm | |
| bugün kasımpaşayı kendi sahasında 2-1 mağlup ettik nice galibiyetlere fenerbahçem | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Ekim 27, 2007 11:20 pm | |
| Hain bir terörist saldırısı sonucu 12 askerimizin şehit olması nedeniyle; dünyaca ünlü yıldız Beyonce'nin kulübümüzün kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda vereceği konser, Yönetim Kurulumuzun aldığı bir kararla son anda iptal edildi. O kadar hazırlık umursanmadan tüm ulusumuzu ilgilendiren bu konuda böle bi hassasiyet gösterip bütün hazırlıkları hiçe sayması fenerbahçe spor kulübünün büyüklüğünü bir kez daha kanıtlamıştır... İşte fenerbahçe büyüklüğü... Şehitler ölmez vatan bölümez!!!! | |
|
| |
e_Rnc super moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Kas. 03, 2007 12:09 pm | |
| - #SvLy# demiş ki:
- Hain bir terörist saldırısı sonucu 12 askerimizin şehit olması nedeniyle; dünyaca ünlü yıldız Beyonce'nin kulübümüzün kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda vereceği konser, Yönetim Kurulumuzun aldığı bir kararla son anda iptal edildi. O kadar hazırlık umursanmadan tüm ulusumuzu ilgilendiren bu konuda böle bi hassasiyet gösterip bütün hazırlıkları hiçe sayması fenerbahçe spor kulübünün büyüklüğünü bir kez daha kanıtlamıştır...
İşte fenerbahçe büyüklüğü... Şehitler ölmez vatan bölümez!!!! işte bu kızımm çok duygulandırıcı öö | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Kas. 03, 2007 4:45 pm | |
| | |
|
| |
e_Rnc super moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Kas. 03, 2007 6:02 pm | |
| | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Kas. 03, 2007 9:21 pm | |
| YOKSAM TÜRK’SÜN
Haldun Sevel, bir gün teknesiyle Midilli’de Kolpos Yares Koyu’na demirler. Ertesi sabah uyandığında, birisinin sazla, "Ela popses tukoma / Masu pekso baklama / Naka tebu niyangeli / Napo leksu çiftetelli" diye Rumca bir türkü söylediğini duyar. Kalkıp o tarafa gidince, yaşlı bir balıkçı ile karşılaşır. Sevel, Rumca "Balık kaç para" diye soracakken, ihtiyar balıkçı, son derece temiz bir Türkçe ile "Siz Türk müsünüz" diyecektir. Hemen arkasından da, "Yoksam İstanbul’dan, Fenerbahçe’den?" diye ekleyecektir.
Adının Aristidi Kaptan olduğunu öğreneceğimiz ihtiyar balıkçı, 6-7 Eylül olaylarından sonra Moda’dan Midilli’ye göç etmiş bir Rum’dur. Heyecanla, Belvü Gazinosu’nun yerinde olup olmadığını sorar ve başlar anlatmaya: "Bundan 40-50 yıl önce Belvü Gazinosu’nda Müzeyyen Senar Hanımefendi okurken, ona sahnede beyaz karanfiller verdim, benim elimi sevdi, onu yanaklarından öptüm."
Konuştukça gözleri dolar Aristidi Kaptan’ın. Bu arada, Haldun Sevel’in dikkatini ihtiyar balıkçının göğsündeki bir rozet çeker. Hayli eskimiş, yer yer çatlamıştır ama bu düpedüz Fenerbahçe rozetidir.
İNGİLİZ’İ YENDİK
Niye Fenerbahçe rozetine aşık olduğunu ise şöyle anlatacaktır: "12 yaşımda idim, babam heyecanla büyük bir maça gideceğimizi söyledi, maç değil harp olacakmış. İşgal kuvvetleri başkomutanı bir futbol maçı tertip etmiş, giderayak Türklere bir ders vereceklermiş. İşgal kuvvetleri dediğim, İstanbul’u o günlerde işgal etmiş bulunan başta İngilizler, Fransızlar ve İtalyanlar. Tarihini de söyleyeyim, Mart 1923. Babamla erkenden Taksim’e doğru yola çıktık yer bulabilmek için. Yolda öğrendik, o zaman böyle radyo filan yok, İngiliz futbol takımının karşısına Fenerbahçe takımı çıkacakmış, kurbanlık koyun gibi. Bütün işgal askerleri orada, yer gök inliyor tezahürattan. Fakat Fenerbahçe sahaya çıkarken bütün sesler kesildi, ne tezahürat ne alkış. Kıran kırana bir maç oldu, dedim ya, maç değil sanki harp, sedye ile dışarı kaç oyuncu taşıdılar hatırlamıyorum. Ama ne oldu biliyor musun? Maçı Fenerbahçe kazandı (...) O gece İstanbul sokaklarında fener alayları yapıldı, İstanbul halkı evlerindeki gaz lambalarındaki gazı çıkarıp, bizim içine toprak ve kum doldurduğumuz meşale kutularının içine döktüler. Fener alayları ile bu galibiyeti kutlayalım diye. Şimdi anladın mı evlat yakama bu rozeti niçin taktığımı, o günden beri takarım." | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Kas. 03, 2007 9:26 pm | |
| | |
|
| |
e_Rnc super moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Kas. 03, 2007 10:48 pm | |
| anaa niye fırlatmışlar be zöqq sevmedim ben maç sonucunu biliyom sadece bide beşiktaşlıların bi golü sayılmamış | |
|
| |
e_Rnc super moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe Cuma Kas. 09, 2007 7:15 pm | |
| | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe Cuma Kas. 09, 2007 8:04 pm | |
| | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Mart 15, 2008 1:34 pm | |
| ana inanamıyorum bu kadar geri kaldığına buranın öö Öncelikle büyük zaferimizden bahsetmeliyim Fenerbahçemiz, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında, Sevilla'da, FC Sevilla'yı penaltı atışları sonucu eleyerek tarihindeki altın sayfalara bir yenisini ekledi. Sevilla'da, 3'ü penaltı atışları sonucu, rakip takım kalecisi Palop'un koruduğu kaleye tam 5 gol birden bırakan Fenerbahçemiz, İspanyolların maç öncesi tribünlerde açtığı pankartta yazan "Siz hiç cehennemi gördünüz mü?" mesajına nazire yaparcasına, Ramon Sanchez-Pizjuan Stadı'nı cennete çevirdi. Fenerbahçemiz; son iki yılın UEFA Kupası ve 2006 Avrupa Süper Kupası şampiyonu olan ve 2007'nin en iyi futbol takımları sıralamasında 1. sırada yer alan İspanyolların Sevilla takımına, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda, İstanbul ve Sevilla'da oynadığı 2 maçta, 3'ü seri penaltı atışlarından olmak üzere toplam 8 gol attı. Fenerbahçemiz, güçlü rakibi Sevilla'ya bu gollerden 3'ünü mabedimiz Şükrü Saracoğlu'nda atarken, maç öncesi "Burası Cehennem" vurgusu yapılan Ramon Sanchez-Pizjuan Stadı'nda ise toplam 5 gol attı. İlk maçta Kezman, Lugano ve Semih'in golleriyle 3-2 kazandığımız maçın ardında, ikinci maçta Deivid'in ayağından bulduğumuz 2 golle maçı 3-2'ye getirerek maçı uzatma ve ardından penaltılara götüren Fenerbahçemiz, penaltı atışlarında da Vederson, Aurelio ve Kezman'ın ayağından bulduğu gollerle turu atlamayı başardı. Böylece Fenerbahçemiz hem geçtiğimiz yılın en iyi takımı olan Sevilla'ya, 5'i rakip sahada olmak üzere 2 maçta toplam 8 gol attı, hem de İspanyolların maç öncesi iddia ettiği gibi Ramon Sanchez-Pizjuan Stadı'nın bir cehennem çukuru değil, bizim için bir cennet bahçesi olduğunu ispatladı. | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Mart 15, 2008 1:35 pm | |
| Rakibimiz Chelsea Fenerbahçemizin Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi İngiliz Chelsea takımı oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde yapılan kura çekiminde Fenerbahçemiz ile Chelsea ile eşleşti. İlk maç İstanbul'da oynanacak. Fenerbahçemiz çeyrek finali geçtiği takdirde yine bir İngiliz takımıyla yarı final mücadelesi yapacak. Kura çekimine göre, Fenerbahçe-Chelsea eşleşmesinin galibi, yarı finalde Arsenal-Liverpool eşleşmesinin galibiyle oynayacak. İlk maç 1-2 Nisan'da İstanbul'da, ikinci maç 8-9 Nisan'da Londra'da oynanacak. Diğer çeyrek final eşleşmeleri ise AS Roma-M.United ve FC Schalke-Barcelona şeklinde gerçekleşti. | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Mart 15, 2008 2:39 pm | |
| | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Mart 15, 2008 2:44 pm | |
| | |
|
| |
e_Rnc super moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe Paz Mart 23, 2008 12:26 pm | |
| tur atladık resmen öldüm öldüm dirildim ö.buraya yazmayı unutmuşuz heh ama çok heycanlıydı maç gerçektende.kimsenin beklemediğini yaptık bazılarına kapak oldu | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe Cuma Nis. 04, 2008 9:26 pm | |
| | |
|
| |
e_Rnc super moderatör
| |
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe C.tesi Nis. 12, 2008 7:41 pm | |
| | |
|
| |
e_Rnc super moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe Paz Nis. 27, 2008 2:43 pm | |
| evtt yaa buralara kadar geldikk daha ne yaa canı gönülden kutluyorum takımımı öah.bu arada bugün derbi var be kazanan muhtemel şampiyon %100 fener diyorum ben gs havasını alır | |
|
| |
e_Rnc super moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe Cuma Mayıs 02, 2008 7:40 pm | |
| derbiyi gs aldı 1-0 çok kızdım fenere ama napalım ya.pazar sivasla gsnin maçı var hadi sivas göreyim seni | |
|
| |
e_Rnc super moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe Ptsi Mayıs 12, 2008 4:04 pm | |
| | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Fenerbahçe Çarş. Ağus. 05, 2009 5:50 pm | |
| | |
|
| |