| Hayko Cepkin | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
e_Rnc super moderatör
| Konu: Hayko Cepkin Cuma Ekim 26, 2007 3:52 pm | |
| Fırtınam
Çoban oldum gidiyorum Yapayalnız bu diyardan Kırbacını vurma yüzüme Düşünür halim zor aah Düşünür halim zor aah
Karın oldum eriyorum Güneş olma yamacımda Irmağın olurum senin Sularım önünde durma
Yolum uzun Gör güzelim Vakit doldu ben gideyim Küçük yaşta ağlar oldum Fırtınamsın benim Sen estikçe ben titrerim
Çoban oldum gidiyorum Yapayalnız bu diyardan Kırbacını vurma yüzüme Düşünür halim zor ah Düşünür halim zor ah
Yolum uzun gör güzelim Vakit doldu ben gideyim Küçük yaşta ağlar oldum Fırtınamsın benim Sen estikçe ben titrerim
Yolum uzun gör güzelim Vakit doldu ben gideyim Küçük yaşta ağlar oldum Fırtınamsın benim Sen estikçe ben titrerim | |
|
| |
e_Rnc super moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Cuma Ekim 26, 2007 3:54 pm | |
| Bertaraf Et Altı üstü 5 metreydi, dertlerinin birikimi Belki biter dedin amma sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir amma bugün seni sevmedi ki | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 7:54 pm | |
| Zaman Geçti
çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden
ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol
çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden
ağır ağır ölür beden arama yoktur neden bulursun kendiliğinden bir yol keşke dinlesen beni kimler üzdüyse seni unut geçmişi geriyi sen ol
çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden çok zaman geçti üstünden | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 7:55 pm | |
| Görmüyorsun
yolum uzun ömrüm kısa ben vurgunum bir cımbıza 3 gün geçti göremedim arıyorum yana yana
yok kimse bilmiyor kimseee durdurak bilmez ah bu gönül sürünerek bak geçti bir ömür suçlu olan bensem söyle bileyim tut elimi yanına geleyim
ne haldeyim bilmiyorsun viraneyim görmüyorsun kederdeysem içiyorsam sebep sensin biliyorsun
yok yine dönmüyor niyee dur durak bilmez ah bu gönül sürünerek bak geçti bir ömür suçlu olan bensem söyle bileyim tut elimi yanına geleyim | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 7:56 pm | |
| Hüzünle Karışık
bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bana yol ver bana iyi bak son vedadır sana son kez sana 1 söz son defadır bırak aksın sel sular can evımden vurdular bana kalsın dar duvar ezılır elbet can cıkar. | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 7:59 pm | |
| Boşluk
ne eğri ne doğru gücüm kalmadı ellerimden uçtu biri almadı yüce dağlar aştım yine olmadı ne çiçekler gördüm tadı almadım
görmez oldu gözüm elimde tutmaz bıraktığın herşey yerinde durmaz görmez oldu gözüm elimde tutmaz söylediğin yalan yerini bulmaz
bedduadır sana bütün sözlerim inanmazsın ama yolun gözlerim
görmez oldu gözüm elimde tutmaz bıraktığın herşey yerinde durmaz görmez oldu gözüm elimde tutmaz söylediğin yalan yerini bulmaz | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 8:00 pm | |
| Ben Gideyim
ah çeker bu yürek ah canım sen bilmezsen kim bilir zor zamanlar gördüm ah canım söyleyemem dert benimdir su gibidir berakktır bu gönül kana kana içli gelir kor alevler yaktı bu gönül söndürmeye kim gelir
ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim
çok sevmeyi isterdim ah canım yol vermedin ben neyleyim tuz basmadan yarama ah canım görünmeden ben gideyim
ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak sonunda öğrendim | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 8:04 pm | |
| Eller Aldı
eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim
yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi
eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim
eller aldı yüreğimi bilmez oldum gerçeğimi kim bulduysa yokum dedim bundan sonra gör böyleyim
yok kimseler kimse duymasın beni sensiz yalnızlığımda bir of çeksem de yine olmaz inat ettim sensiz yalnızıım aaah | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 8:13 pm | |
| 777
Bir düşündük bin ah işittik Her geçen gun incitildik Tütsü yaktık temizlendik Dumanından zehirlendik Yalanlarla avutulduk Zor yollarla durdurulduk Bir kadeh içtik keyiflendik İlaçlarıyla uyutulduk
Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde O yatakta yokuz yerimizde
Ucurumun kenarında Bizi iten rüzgarında Cok güvenli değil ama Düşmememek için tutun bana
Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde O yatakta yokuz yerimizde | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 8:15 pm | |
| Sıkı Tutun
Önce topraktım şimdi ağaç oldum Derya denizler gibi dalgalandım şimdi duruldum Kendimi buz gibi çok sert zannederdim Meğer ne kolaymışım hemen eriyiverdim
Her şey dün gibi inan gelir geçer Bilemezsek kıymeti hayat bizi içer
Bu benim gurur gecem görsün cümle alem Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem İşte uzattığım sana yeminli elim Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim
Her şey dün gibi bilemezsek kıymeti
Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden düşmeden yürüyelim Tut ki elimden birlikte yürüyelim | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 8:19 pm | |
| Ölüyorum
Unutulur mu gökyüzü Yitirir miyim bu gül yüzü Birer birer neyim kalır Geriye baksamda
Solar mıyım gündüz gece? Güneşim yoksa bu son hece Birer birer neyim kalır geriye baksamda
Zehirlendi dudaklarım Çocukken nasıl ağlardım Birer birer neyim kalır Geriye baksamda
Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımım daha derine ölüyorum... (x2)
Törpülenmiş tırnaklarım Güçsüzdüm bende avlandım Birer birer neyim kalır geriye baksamda
Her şeyim olmuş bilmece Çözdükçe gördüm işkence Birer birer neyim kalır geriye baksamda
Bir başıma kaldım şimdi Nerde hata yaptım bilmem ki Birer birer neyim kalır geriye baksamda
Ne kaldı bak ellerimde Biliyorum gülüyorsun Her adımım daha derine ölüyorum... (x2) | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 8:21 pm | |
| Siren
Kimin Evindeyim Elimde Bir Kırık Bitik Şişe İçindeydi Canım kendim kırıp Unuttum Gizlice Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin
Çekilin görmem körüm ben Onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim Özümdür dönmem sözümden Bu Yüzden bu dünyada ben sevilir severim
Kimin elindesin , unutuldun mu sende sinsice?? çözüm sende canım zor mu geldi bu sonsuz bilmece?? | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 8:21 pm | |
| Melekler
Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar
Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 8:25 pm | |
| Bilmezsin
Etme gönül kendine Yar için geçtiyse, giysen üstün değişmez Gör, kendin değilsen Yine yolun başında beyaz kefen giydiysen gel Umrun umrumdur göremezken
Örtü örttüm üstüne yar teni inceyse Üşür sandım kendine,yol uzun geldiyse Bil ki durur başında geceleri beklerken ,gel Umrun umrumdur, göremezken | |
|
| |
SvLy moderatör
| Konu: Geri: Hayko Cepkin C.tesi Kas. 03, 2007 8:27 pm | |
| Bonus
Tek bildiğim bir şey varken , çok bilinmez bir hal oldum Kendimden kurtulmam lazım ,kimseyi tanımaz oldum
Baylar,bayanlar
Çürüyüp gidiyorum ben bedenim taşımaz artık Keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık Yalanlarla kurdun beni kıymet nedir artık bilmem Tüm ömrüm bak senin olsun tek şartım var beni dinle
Baylar,Bayanlar
Çürüyüp gidiyorum ben, bedenim taşımaz artık keşke içimde güç olsa , her şeyi baştan kurardık
Şu andan itibaren sadece bizbizeyiz Kör kaldığını hissettiğin her an için 5 dakikanı istiyorum Gözlerin kapalı Vücudun teslim Hayalini kur kendinin Nasıl biri olmak istedin Şu an nesin Hayal et Şu an kuracağın herşey senin eserin Biten, kaybedilen herşeyin içinde payımız büyük Hepimiz sorumluluk sahibi olamayacak kadar benciliz Hayal et Artık hayal bitti Zaman doldu Gözlerini açman gerek Uyan artık Uyan Uyan artık Uyan Uyan Uyan artık | |
|
| |
| Hayko Cepkin | |
|