Konu: Sınır ötesi operasyona diğer ülkelerin tepkisi Perş. Ekim 25, 2007 6:32 pm
ark. Abd ve Irak buna karşı hatta siz bırakın biz hallederiz falan diyo ABD onlara noluyo anlamadım sizee ne yaa biz kendi meselemizi başkalarına hallettircek kadar küçülmüşsek yuh artık.Hele ırak balabani midir nedir resmenn pkkyla iletişim halinde old. itiraf etti mal herif 2 gün sonra fln da kıvırıyor.1-2 hafta önce Abd de bir adam programına bi bakanı tel görüşmesi olarak yayına bağladı.ohh iyi yaptı resmen bakanı azarladı.Türkiye bizim dostumuz bunu onlara yapmamalıyız dedi.mesela ABD yi kızılderililer almaya çalışsa ve buna Türkiye karışsa tepkimiz ne olurdu diye bi örnek verdi.Çok sevdim adamı.Suriye TürkiyeNin arkasındaymış.Ya başka bilmiyom resmen çok takip edemiyom
SvLy moderatör
Konu: Geri: Sınır ötesi operasyona diğer ülkelerin tepkisi Cuma Ekim 26, 2007 5:36 pm
ana ben de aşşırı gündemden uzak kaldım ama cidden noluyo amerikaya ya o siyah kavruk kadın bizi iknaya mı ne gelcekmiş buraya allam otur oturduğun yerde sana neeee ya sana neee