Muzuruk.4rumer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muzuruk.4rumer

muzuruk forum sitesi

PortalliAnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sınır ötesi operasyona diğer ülkelerin tepkisi

2 posters
YazarMesaj
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Sınır ötesi operasyona diğer ülkelerin tepkisi Empty
MesajKonu: Sınır ötesi operasyona diğer ülkelerin tepkisi   Sınır ötesi operasyona diğer ülkelerin tepkisi Icon_minitimePerş. Ekim 25, 2007 6:32 pm

ark. Abd ve Irak buna karşı hatta siz bırakın biz hallederiz falan diyo ABD onlara noluyo anlamadım sizee ne yaa biz kendi meselemizi başkalarına hallettircek kadar küçülmüşsek yuh artık.Hele ırak balabani midir nedir resmenn pkkyla iletişim halinde old. itiraf etti mal herif movearound 2 gün sonra fln da kıvırıyor.1-2 hafta önce Abd de bir adam programına bi bakanı tel görüşmesi olarak yayına bağladı.ohh iyi yaptı resmen bakanı azarladı.Türkiye bizim dostumuz bunu onlara yapmamalıyız dedi.mesela ABD yi kızılderililer almaya çalışsa ve buna Türkiye karışsa tepkimiz ne olurdu diye bi örnek verdi.Çok sevdim adamı.Suriye TürkiyeNin arkasındaymış.Ya başka bilmiyom resmen çok takip edemiyom pale unsure sad5
http://www.muzuruk.4rumer.com
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Sınır ötesi operasyona diğer ülkelerin tepkisi Empty
MesajKonu: Geri: Sınır ötesi operasyona diğer ülkelerin tepkisi   Sınır ötesi operasyona diğer ülkelerin tepkisi Icon_minitimeCuma Ekim 26, 2007 5:36 pm

ana ben de aşşırı gündemden uzak kaldım ama cidden noluyo amerikaya ya o siyah kavruk kadın bizi iknaya mı ne gelcekmiş buraya allam otur oturduğun yerde sana neeee ya sana neee movearound

Sınır ötesi operasyona diğer ülkelerin tepkisi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-