sevgili günlük biraderim (öö)
resmen dünü anlatçam önce aslında sıradan bi gündü sadece öğle arası futbol maçımız vardı resmen ilk kez yendik sora çıkışta erinç gelmeyince hatçeylen üzük bi şeklide çınara yürüye yürüye indik inerken mandalinle muz aldık zök gibi yolda yürürken yedik millet bize bakıyo rezosfer neyse sora canımız hamburger ve patates kızartması çekti kuzumuz yok diye yemicektik ama dayanamaık oturduk bigboysa yedik sora kalktık hatçelerin dershanesinn oraya bi geldik zök diye hatçe HİMAYEE dedi resmen dondum kaldım bi baktım 2 arkadaşının ortasında o mükemmel yürüşü yüzünde kalbimi koparan ve beni hayata bağlayan gülümsemesiyle yürüyo o zaman ona o kadar sarılmak istedim ki önüne çıkıp resmen ökezek gibi sarılmak onun kokusunu içime çekmek istedim o kalbimi delen yeşil gözlerinin gözlerimden hiç ayrılmamasını istedim sonsuza kadar yanımda kalmasını istedim
taaa bahar şenliğinden beri lk kez gördüm o kadar özlemişim ki...
Resmen bugün de zök gibi dershaneye geç kaldım nese dershanenin çıkışında ekinle oyalana oylana çıktık eve geliyodum karşıdan karşıya geçerken zööööök diye hamiyeti gördüm resmen omu ne işi var burda o deilidr derken ressssssssssssmen hamiyet dedim tabi içimden sora onun önünden fıldır fıldır geçip eve girdim
ama o eve girdiğimi anlamamıştır sora kuzumu arıyam diye zök gibi koştum krizlik onla konuşurken belki geçer burdan diye balkondan bakıyodum zök diye baktım geçiyolar resmen futbola gidiyodu bence muhtemelen ölcem ya aşşşşırı mutluyum günlüğüm umarım allah bozmaz bu mutluluğumu inş bu mutluluğumu bozmadan kuzuma da hatçeme de cansuma da bütün canlarıma da mutluluklar verir