Muzuruk.4rumer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muzuruk.4rumer

muzuruk forum sitesi

PortalliAnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sevgili Günlük

2 posters
YazarMesaj
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Sevgili Günlük Empty
MesajKonu: Sevgili Günlük   Sevgili Günlük Icon_minitimePerş. Ekim 11, 2007 3:05 pm

sevgili günlük bugün okula gittim gelir diye ama zöq gelmedi resmen biraz sonra hayır dağıtcam akşama da bayram temizliği var .ben yatıp kulağımda mp3ümle uyumak istiyodum.Neyse artık işlerimi bitireyim de annem üzülmesin zöqq hadi grs öööö

başlangıcı yapayım dedim green
http://www.muzuruk.4rumer.com
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Sevgili Günlük Empty
MesajKonu: Geri: Sevgili Günlük   Sevgili Günlük Icon_minitimeCuma Ekim 12, 2007 6:30 pm

sevgili günlük,
bugün ramazan bayramının 1. günü resmen... senin de bayramın mübarek olsun öö dün babannemlere gittiydik orda kaldıydık bu sabah sabhın köründe kalktık sıkı bi kahvaltıdan sora güzelcene bayramlık cicilerimizi giyip babannem aslı ablam babam annem abim ve ben bayramlaştık sora halamlar geldi onlarla da bayramlaştıktan sora diğer halamlara gittik orda halamın yaptığı baklavayı afiyetle yedikten sora denizliye annanemlerin yanına geldik onlarla bayramlaştık ananemin tansiyonu çıkmış yatıyomuş onla ilgilendik doktor felan geldi daha iyi gibi şimdi dedemin de yüksek çıktı tansiyonu ikisi de yatıyo şindi sora eve geldik annem tekrar dedemlerin yanın gitti öle bugün resmen şimdi gitsem iyi olcak sora görüşürüz canım...

ana aşırı kendi günlüğüme süt dilinde yazmış gibi olmuş öö geek
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Sevgili Günlük Empty
MesajKonu: Geri: Sevgili Günlük   Sevgili Günlük Icon_minitimeC.tesi Ekim 13, 2007 1:36 pm

sevgili günlük

Neden hayat bu kadar zor ya da niye ben bu kadar karamsarım.Ama artık biraz değişiyorum sanki.Gülüp eğlenebileceğim,bana değer veren insanlar var çevremde.Arife günü yazdan beri ilk kez gece dışarı çıktık.Szr ben hatçe.O kadar eğlendik ki zöq gibi.Ama yalnız olunca hemen hüzünleniyorum.Bazı insanlar var çevremde yne benle sırf neşeli olduğum zman ilgilenen.Oysa gerçek dostluk hem sevincinde hem üzüntünde seninle her zaman ilgilenmek dmek değil midir?Neyse resmen evde günlük yazamıyorum ne zmandır.Herşeyi de içime attım zökelek gibi.hadi benden bu kadar.yine görüşecez

erokeshh jocolor
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Sevgili Günlük Empty
MesajKonu: Geri: Sevgili Günlük   Sevgili Günlük Icon_minitimePtsi Ekim 15, 2007 3:51 pm

sevgili günlüğüm
bugün sevil bana beden dersinde hmyeti gördüğünü anlattı.O kadar üzüldüm ki bi de o kadar sinirlendim ki.Ya okul çıkışında inecektim aslında çınara niye inmiyosun ya.Gerçekten çok kötüyüm.Elimi zöqq gibi duvara vurdum.Ama kendime sinirim yüzünden.Sonra gene mutluymuşum gibi...Sürekli gözümün önüne geliyor.Çok zor bişey gerçekten de.Ahg bi görsem yaaa bir kerecikkk.Zöqq gibi mutluluğum doruk olur öö neye abartaklaşıp herşeyi buraya saçıp döktüm zaten.biri buluyomuş siteyi işte o zman zöqqlüğü görürüm ben neyse hadi grs

erokesh geek
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Sevgili Günlük Empty
MesajKonu: Geri: Sevgili Günlük   Sevgili Günlük Icon_minitimeC.tesi Ekim 20, 2007 3:09 pm

sevgili günlük biraderim (öö)
resmen dünü anlatçam önce aslında sıradan bi gündü sadece öğle arası futbol maçımız vardı resmen ilk kez yendik sora çıkışta erinç gelmeyince hatçeylen üzük bi şeklide çınara yürüye yürüye indik inerken mandalinle muz aldık zök gibi yolda yürürken yedik millet bize bakıyo rezosfer neyse sora canımız hamburger ve patates kızartması çekti kuzumuz yok diye yemicektik ama dayanamaık oturduk bigboysa yedik sora kalktık hatçelerin dershanesinn oraya bi geldik zök diye hatçe HİMAYEE dedi resmen dondum kaldım bi baktım 2 arkadaşının ortasında o mükemmel yürüşü yüzünde kalbimi koparan ve beni hayata bağlayan gülümsemesiyle yürüyo o zaman ona o kadar sarılmak istedim ki önüne çıkıp resmen ökezek gibi sarılmak onun kokusunu içime çekmek istedim o kalbimi delen yeşil gözlerinin gözlerimden hiç ayrılmamasını istedim sonsuza kadar yanımda kalmasını istedim sad3
taaa bahar şenliğinden beri lk kez gördüm o kadar özlemişim ki...
Resmen bugün de zök gibi dershaneye geç kaldım nese dershanenin çıkışında ekinle oyalana oylana çıktık eve geliyodum karşıdan karşıya geçerken zööööök diye hamiyeti gördüm resmen omu ne işi var burda o deilidr derken ressssssssssssmen hamiyet dedim tabi içimden sora onun önünden fıldır fıldır geçip eve girdim Very Happy ama o eve girdiğimi anlamamıştır sora kuzumu arıyam diye zök gibi koştum krizlik onla konuşurken belki geçer burdan diye balkondan bakıyodum zök diye baktım geçiyolar resmen futbola gidiyodu bence muhtemelen ölcem ya aşşşşırı mutluyum günlüğüm umarım allah bozmaz bu mutluluğumu inş bu mutluluğumu bozmadan kuzuma da hatçeme de cansuma da bütün canlarıma da mutluluklar verir blush

Sevgili Günlük
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-