Muzuruk.4rumer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muzuruk.4rumer

muzuruk forum sitesi

PortalliAnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hayko Cepkin

4 posters
YazarMesaj
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimePtsi Ekim 15, 2007 3:55 pm

tarzı birçok kişiye ilginç geliyor.Sonuçta kendi tarzı eleştirmek haddime değil öö.hemen önyargı yapmamalıyız çünkü birkaç röportajını fln izledim tv makinasında da çıkmıştı.Bence çok şeker biri.Şarkılarını pek dinlemesem de bertaraf et güzel (düşük bi cümle mi bu ya neyse ben böyleyim zöqq gibi bluesad anlayın artık)
rocker
rack
http://www.muzuruk.4rumer.com
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Ekim 19, 2007 4:50 pm

bertaraf ett mükemmel bi şarkısını daha seviyodum ama şindi hatırlamıyom güzel tatlı bi adam bence klibinde abartak yapmış yicem ya
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Kas. 16, 2007 11:28 pm

anammmmmmmmmmm aşşırı seviyom her şarkısı aşşırı güzel mükkkkemmmel canım benim aşşırı seviyom:wub: wub wub
ama maalesef konserine gidemedim bawling
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeC.tesi Kas. 17, 2007 9:46 am

evet canım napalım yaş sınırı vardı o da karizma olsun diye özel bi barda mı ne çıktı ööö 'eller aldı' bizim sevdiğimiz heralde o mu aklına gelmedi Wink Wink
nana!?

nana!?

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeC.tesi Kas. 17, 2007 10:16 pm

hayko bence de çok iyi ya Cool
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimePerş. Kas. 22, 2007 9:26 pm

e_Rnc demiş ki:
evet canım napalım yaş sınırı vardı o da karizma olsun diye özel bi barda mı ne çıktı ööö 'eller aldı' bizim sevdiğimiz heralde o mu aklına gelmedi Wink Wink

evet eller aldı mük ayrıca hüzünle karışık, yalnız kalsam, sıkı tutun, bilmezsin, ben gideyim, boşluk, fırtınam, görmüyorsun, son kez, yarası saklı, zaman geçti... bunlar da mük mük mükkkk yani diğerleri de güzel tabi anuww canım benimm ..
wub wub wub wub wub
rack rack arcoho arcoho lol! lol! rocker rocker
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeC.tesi Nis. 26, 2008 10:53 pm

bi de meleklere klip çekmiş fıldır fıldır baya seven varmış melekleri benim dikkatimi çekmemişti güzel şarkı klip de çok güzel olmuş ama uzatık olmuş başlarında sıkılıyom accık ama şarkı mük tabi klibin sonuna ölüyom çok güzel ve anlamlı bi çalışma olmuş karga sever haykomm yaptı mı güzelini yapar ö

FARKLI GÖRÜNSEK DE
AYNI ŞEYLERİ
ANLATIYOR VE
YAŞIYORUZ...
e_Rnc
super moderatör
super moderatör
e_Rnc

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 2:39 pm

öffffff karga sevilir mi yaa wacko bu da farklı olmak için heleloy Very Happy
pörtzörtxD

pörtzörtxD

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Mayıs 16, 2008 5:01 pm

hayko bence de çok iyi rocker
SvLy
moderatör
moderatör
SvLy

Hayko Cepkin Empty
MesajKonu: Geri: Hayko Cepkin   Hayko Cepkin Icon_minitimeCuma Mayıs 23, 2008 6:02 pm

koçfestte konser veriyo gidicem kanlı canlı görücem bigün ama henüz değil maalesef anuuwww canım kargaseverim ö

Hayko Cepkin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hayko Cepkin